torsdag och..

2011-03-31 @ 20:30:08
...storhandling med mina smågrabbar! Vagnen är helt fullsmockad,haha!! fick packa om allt när vi kom till bilen för det gick juh inte att ha två kassar I korgen.. Sigge ville inte vara med på bild :) I fm åkte vi till maxi för att handla lite matvaror..det gick jättebra grabbsen vår superduktiga! *skönt* men ändå stressar man,vagnen får inte stå still och handlingen måste gå fort så att det inte blir grinigta! Sixten brukar nästan alltid vara duktig,lyssnar oftast medans Charlie kan bestämma sig för att han inte vill aka vagn och det ändå som hjälper är att ta upp honom..han ger sig aldrig,han grinar tills han får komma upp!! Envist i stan!! Haha :) fick hålla Charlie sysselsatt med matvaror som prasslade,så en pastarätt som vi betalat för blev kvar på maxi men men lite spill får man väl räkna med!! Em blev det öppna förskolan en stund:)

utelek i...

2011-03-30 @ 08:02:41
...nya fleecefodrade galonisarna:) superbra köp! Klara,färdiga,spring!! :) en liten skadad hjälte:(

lite nytt!

2011-03-29 @ 12:50:52
Lilla Charlie på innebandy i helgen som var:) En ny bild på mig.. Hockeymatch! Det ska börjas i tid,här är det lagbild.. MÅL!! Charlie!!

veckans mat...

2011-03-28 @ 14:36:39
Måndag kycklingsås, pasta och brockoli Tisdag lasagne (blev aldrig förra veckan) Onsdag pestofisk och ris Torsdag Makaronipudding Fredag bakad potatis Lördag klyftpotatis och kyckling i ugn med krossade tomater och feta ost Söndag Korsikagryta och ris

lördag,söndag och idag är det måndag...

2011-03-28 @ 13:29:23
...i lördags städade vi balkongen,så fint blev det :) Richard och sixten var till återbruket och slängde lite från köksrenoveringen och lite annat.. på em åkte vi en sväng och tittade på lite innebandy,sen hem och laga mat för vid 17 tiden kom Dan,Jenny och neo!! Så trevligt! Vi gjorde inbakad potatiskaka och helstekt kött och sallad,mums! Dan försökte hjälpa oss med vår dator,men det gick inte! :( men han tog med sig datorn hem och ska försöka fa ordning på den..så nu är det bara mobilbloggning för mig! Söndag var Richard i kungsör ,han ska vara med och träna distriktslaget f 15,tror jag det är..så han åkte 8 och var hemma vid 17..så jag och grabbarna åkte till rönnby och lekte med fam kvist! (Det är vara män som är tränar duon:)) sen åkte jag och handlade fleecefodrat regnställ och köpte blodpudding som grabbsen skulle få till middag.. sen tittade vi på Stockholm-Båstad,haha grymt roligt! Vi avslutade kvällen men Big Brother! Måndag i natt kände vi att Charlie fått feber,så i morse tog jag temp på c 38,4..så idag blir vi bara hemma! Jag har bäddat rent i min och Richards säng,tvättat,skakat och hängt ut all tvätt på balkongen! I morgon blir det nybäddat i grabbarnas sängar,får inte plats med någon mer tvätt idag och jag tycker det är skönast att tvätta allt på en gång.. sen funderar jag på att tvätta soff överdraget,skulle behövas! Nu är kaffet uppdrucket och jag funderar om jag och sixten ska plantera om blommorna i nya större krukor... Richard slutar vi 16.30 och sen ska han iväg och träna ikväll.

tidig morgon...

2011-03-26 @ 09:18:08
...05.50 bestämde sig Charlie Björk för att kliva upp idag:/ trött som jag var var det bara att gå upp,det var juh Richards sovmorgon idag! Försöka läsa och titta på tv utan att somna,det är inte lätt kan jag lova! Speciellt inte när vi inte la oss förrän 24 snåret...nu är alla uppe, Sixten klev upp vid 08.20 och Richard alldeles nyss.. nu ska jag dricka en stooor kopp kaffe,för nu börjar tröttheten verkligen komma...

handling och bilåkning:)

2011-03-25 @ 20:46:46
Finaste grabbarna Björk :)

vår-vinter

2011-03-25 @ 20:42:06
fina tulpaner som jag fick av Isabelle:) tack gumman!! haft en mysig dag med Isabelle,Leevi och Ben och våra små gossar! *supermysig* dem kom hit vi fikade,lekte och åt lunch! Sen gick vi ut en sväng i det konstiga vädret,snö,sol om vartannat.. men det var riktigt kallt ute,hua!! Richard slutade tidigt så vi tog en sväng till Ikea,fikade och köpte en vaxduk till bordet på balkongen! Köpte vårjackor till grabbsen,överdrags byxor till S och 2 mössor på Lindex. Ska försöka hitta fodrade regnställ på nätet och ev nån häftig mössa till de små också :) mycket som behövs nu i vår,S har växt ur allt och C kan inte ha mycket av det S haft i uteväg.. Charlie är juh större än sixten var i samma ålder och sen är de födda helt olika årstider...

lite nytt!

2011-03-24 @ 14:06:39
Nya bag.byxor på rea! 100kr veromoda. Var nere i tisdags och testade och köpte ett par 36, men när jag kom hem ångrade jag mig och ville att de skulle vara baggigare..så jag ringde ner på ons morgon och la undan ett par 38..Richard åkte förbi på vägen hem från jobbet och köpte dem. Men eftersom det varpå rea så var det inte byte så nu har jag 2...sen köpte jag en t-shirt på rea 69kr.. skorna kostade 100kr på scorett.. lite blommor från Ikea 2 orkidéer 35kr styck och 2 andra blommor 6kr styck..slut försäljningen pga av att det öppnar ett nytt Ikea,som ska bli super stort!!

ROSA!!

2011-03-24 @ 13:20:13
lite nytt och fint! Har varit på hemtex och handlat lite dukar och ljus,allt i rosa! Egentligen har vi turkost i vardagsrummet! Men jag kände för att andra lite,rosa - vår!!

helgen som varit!

2011-03-22 @ 14:10:19

..hela helgen tillbringade vi i strängnas!!!! =)vi grillade och åt gott, vi var ute i solen och hade det skönt, plockade björkris, hälsade på hos kossorna och klappade en liten söt kalv, träffade kusin jack, helene och micke, skulle ha hälsat på fler kusiner men där gick tyvärr magsjukan så vi får ses en annan dag..Söndagen avslutade vi i k-g hallen i köping för innebandy tittande! vib u vann, och vann också serien *jihoo*
    
Fyrhjulingen som farmor och farfar köpt, så kul!!! Sixten hjälper farmor att plantera om blommor. Charlie sov så skönt ute i vårsolen!!! 

Våfflor och kaffe =) mm mumsigt värre!!!

  
Inne hos korna!!
 
Lilla kalven som Sixten och jag klappade, så gosigt!! Sixten hade fikapaus i solen, vindruvor är en favvo =)

  
Pappa R i den skitsnygga overallen =) kanske inte så snygg men praktisk! Jag passar på att få lite sol. Björkriset som jag och Sigge plockade i skogen!

veckans mat..

2011-03-22 @ 12:59:09
igår blev det baconsås och pasta tisdag hamburgare,pommes onsdag kyckling lasagne torsdag fiskburgare och potatismos (blev ej förra veckan) fredag hempizza lördag kött och potis i smördeg och sallad söndag paj (vilken ?)

amerikanska plättar...

2011-03-22 @ 12:54:48

... blev det till lunch idag:) riktigt smarrigt vart det!! blåbär från frysen och lite glass till.. mmm mumma det!!! på fm kom carro och clara hit en sväng och lekte, mys!!

 
mmm så smarrigt!!!!
hittade receptet i ica buffe tidningen och var bara tvungen att testa, vart supergoda och jätteenkla att göra!!
Teeeesta!!!!!

påskfint!!

2011-03-21 @ 21:48:51

why????

2011-03-18 @ 13:33:22

..Varför kan saker och ting inte flyta på ibland?? Jag blir såååå trött ://////// Skulle söka vårdnadsbidrag för grabbarna från och med mars, man får inte söka förrän Charlie fyllt 1 år och det gjorde han juh den 26 feb.. och sen måste man ha tagit ut 250 dagar.. Så jag skickade in direkt efter C fyllt år och försäkringskassan skickat intygen om att jag har tagit ut 250 dagar!! ( 5-7 dagar kunde det ta för försäkringskassan att skicka intygen). Ja jag säger då det, inte är de snabba!!!! Suck!! Iallafall fick jag mail att vi beviljats vårdnadsbidraget MEN i från april eftersom ansökan kommit in för sent!!! Den var tvungen att komma in förrän den 25 feb, då Charlie inte äns hade fyllt!! gahhhhhhhh !!!!!!!! Ringde iaf nyss till kommun och tydligen så kan man skicka in ansökan innan barnet fyllt 1 år och beviljas från det datum som man skrivit.. Hur ska man kunna veta sånt här???? För mig var det självklart att skicka in papperna när han fyllt år eftersom man inte får söka innan han fyllt!!!! Papperna som låg hemma ifyllda och bara väntade på C´s födelsedag och intygen................................

Nu ska jag snart ta och väcka Sixten, vi var och hälsade på jobbet nu i fm och käkade lunch =) så grabbarna somnade i bilen påvägen hem. Allt är packat och vid 15 snåret ska vi hämta Richard och åka vidare till svärmor och svärfar!! Skulle vilja åka till IKEA, halva priset på alla blommor.. Mamma och pappa var där så jag hoppas att det köper några blommor till oss också! Blommorna här hemma ser lite trötta ut.....

lovely day!!!

2011-03-17 @ 20:18:23

Idag tog vi en lååååång promenad hem till Camilla, Lukas och Collin! Helt slut var jag när vi kom fram, vilket träningspass =) haha!! Camilla, Sara (Camillas kompis) och alla grabbarna lekte och hade superkul! Vi fikade och lekte, åkte bob och åt lunch ute..Supermysigt!! men riktigt kallt vart det när vi varit ute en stund! När vi ätit lunch och lekt ett tag till tog vi oss till busshållsplatsen för att åka vidare till mamma och pappa på fika och ännu mera lek! Klockan 16 kom Richard och hämtade oss och vi åkte hem, Richard lämnade av oss för att åka och fotografera sig för innebandyn. Jag kokade pasta och vi åt rester sen igår..*skönt* Sen kom Richard hem och käkade och lekte en stund för att sen åka iväg igen..nu på träning! Jag är helt slut...skönt att båda grabbsen somnade tidigt idag. Så nu ska jag ta fram epilatorn, måla naglarna och ta en dusch innan jag sjunker ner i soffan!!

I morgon blir det en sväng till mitt jobb och hälsa på och fredagsfika lite =) Sen är det hem och packa för när Richard jobbat klart bär det av till svärmor och svärfar!!!!
Trevlig torsdag!!!!!!

vardagslyx:)

2011-03-16 @ 15:26:25
lyxade till det lite med en stor latte (15 kr från ett nyöppnat ställe 50 från oss,de här billiga matlådor,kaffe och fika) . Grabbsen somnade i vagnen från pinglan!! Så snart kommer Richard hem och då är det daGs att fixa mat och sen blire skivstång för MIG!

en unge i minuten...

2011-03-14 @ 22:27:09

Åh det är sååå underbart....Det är helt otroligt, så fint, en otrolig känsla när man får sin lilla bebis på bröstet!!! Det går inte att beskriva med ord denna lycka, bästa stunden i hela ens liv!!!! Jag blir helt rörd när jag tittar på en unge i minuten och att det är från Västerås förlossning gör det juh ännu häftigare. Där har juh jag varit, 2 gånger till och med, och kommer mer än gärna dit en gång till =) Men det får vänta ett litet tag till..

Mina killar ni är de finaste jag har, det bästa en mamma kan få!! Jag är så stolt över er, mina prinsar!!
Jag älskar er Sixten och Charlie!!!

Nu tvn..

2011-03-14 @ 19:38:16

Grabbarna somnade tidigt i kväll S somnade 18.40 och C 19.05, skönt! Nu ska jag sätta mig i soffan och kolla på halv 8 hos mig och sen SÅKLART en unge i minuten..Spännade att se om man ser någon barnmorska som vi har haft med grabbarna, vår undersköterska som vi hade med Charlie var med i slutet på förra programet..

veckans mat..

2011-03-14 @ 19:31:16

Idag (måndag) åt vi ost och brocklipaj med en god sallad och lite rostade solroskärnor, mm så gott
Tisdag Flygande Jacob med ris
Onsdag Fetaostt fyllda pannbiffar med klyftpotatis
Torsdag Fiskbugare, potatismos och avokadosås
Helgen lämnar vi lite öppet, kanske är vi hemma i vässan eller hos svärföräldrarna(vi måste kolla så att de inte är upptagna och vill ha besök =))

härliga vår!!!

2011-03-14 @ 19:26:13

Måste bara lägga in i några bilder från förra veckan!!
 

 


Så härligt att kunna vara ute och i solen, se hur snön smälter bort och våren närmar sig!!!

mellisbellis time!

2011-03-11 @ 14:58:24
Skorpa,päron och vatten/mjölk blev det idag! Nu ska vi åka och hämta Richard!

T G I F !!

2011-03-11 @ 13:32:57

Thank God Its Friday!!!
Så skönt med fredag och helg, tycker alla är så glada och med solen och det våriga vädret ute så är alla ännu mer på topp!! Egentligen spelar det ku inte så stor roll vilken dag i veckan det är eftersom vi är hemma jämt!!! =)) *love*

Grabbarna sover och jag dricker kaffe, ska sätta på lite mera eftersom brorsan kommer förbi en sväng =) I fm var vi på skallberget´s öppna, O M G vad mycket folk det var där! Det var inte kul, på tok för mycket! Men fredagar brukar det vara mer folk eftersom syskonen är hemma från förskolan då! Så det blir nog inte så många fler fredagar mer för oss, tordagarna är det mycket mysigare och mindre folk såklart!  

Skulle egentligen vilja sitta ut med min kopp och njuta i det fina vädret, men det är svårt när man bor i lägenhet och har inglasad balkong, nu kommer vår och sommar och då vill jag bo i hus!!!!!!!!

Ikväll ska vi hem till fam Rydh/Framdahl, fam Kvist och fam Nolvi/Karppinen och alla barn!! Det var så länge sen vi sågs, det blir väl så när alla killar spelar i olika lag! Det var bättre förr när alla spelade tillsammans!!

Nu ska jag ta hand om min bror som kom och väcka Sixten!!

status:

2011-03-10 @ 14:56:33
Mys i soffan efter en fm på skallberget's öppna med vänner och barn,och en middagslur!! I morgon blir set skallis igen!! Nu blir det lite mellis,yougurt och päron!! Sen hämtning av pappa Richard:)

ny tävling!!

2011-03-07 @ 20:52:41

Japp nu ska jag vara med och tävla igen denna gång är det..

Mamsell K

I samarbete med Happily Ever After

jag vill ha....

2011-03-07 @ 20:18:38

Om en timma börjar en unge i minuten, förlossningen i Västerås. Tänk jag kommer nog känna igen en del barnmorskor, de är juh bara 1 år sen jag var där sist!!Det måste jag bara kolla på, åh vad jag kommer längta! Bästa känslan när de lägger upp den lilla krabaten på magen..ÅHHHHHH så mys med bebisar!!


Ja det är mycket, mycket man vill ha!!
SHOPPA; SHOPPA; SHOPPA...

Fick hm´s katalog hem i brevlådan idag, finns så mycket fint!!

 
byxor från hm

        
shorts från hm
 hm

finaste korgen också den från hm
flätat hårband, hm

Lite av det jag skulle vilja ha, några linnen nån topp, träningskläder, träningsskor (behövs verkligen) en snygg träningsväska, exempelvis denna från stadium..Sen behöver grabbarna vårkläder iaf Sixten, Charlie kan juh ärva lite efter storebror! Så nån dag snart ska jag ta och gå igenom vad som behövs köpas åt grabbarna och inhandla lite grejer efter pengarna har kommit! Man blir juh inte rik på att vara föräldrarledig, så man måste dela upp köpen lite.. och från och med denna månad ska jag söka vårdnadsbidrag för grabbsen så då blir det ännu mindre.. Men jag skulle aldrig byta bort den här tiden att vara hemma mot att jobba!!!!!!

 ADIDAS ADICOLOR AIRLINER BLUE / WHITE


stadium




gardin!!

2011-03-07 @ 19:26:51

gardinen i Sixtens rum! Nu kommer äntligen en bild här på bloggen..

lite sne ser den ut här på bilden, men ni ser iaf hur den ser ut!

en korg till..

2011-03-07 @ 19:24:08

gjorde en korg till av restgarnet som blev kvar från den förra!! Fyllde korgen med lite röda värmeljus, riktigt kul att plocka i och ur tyckte smågrabbarna!! =)

de jag hittade...

2011-03-07 @ 19:21:42



De randiga tröjorna ska dem ha på sig på fotograferingen!! Det fanns så mycket fint på lindex, hittade massor idag!! Båttema och bamsekläderna är juh såååå fina..JAG vill HAAAAAAAA!!!!! =) Ville köpa en blå tröja med ankare till Charlie också men just nu har Charlie massor med kläder, 86-92 det var det storleken som Sixten kunde ha hur länge som helst ( 1,5 år) så jag flyttade bara över dessa kläder till Charlie.. Så det är Sixten som är i stort behov av kläder just NU!! Skofyndet för bara 200 kr, ska ta med mig Richard ner och kika lite mer kanske blir de det de andra skorna också =) *you never know*Fanns massor med skor till killar med så Richard vill nog kika lite också!!!

veckans mat...

2011-03-07 @ 19:14:21

Idag måndag makaronipudding
Tisdag pannkaka och grönsaken
Onsdag köttbullar och potatis
Torsdag fisk,ris och dillsås
Fredag kyckling fetal/tomat sås och pasta
Lördag-borrbjudna på mat :)
Söndag
lasagne

snabbshopping på stan...

2011-03-07 @ 16:53:43
...utan barn. Mormor kom och passade våra små en stund så jag kunde hetsa ner på stan! Sprang in på Lindex och hittade tröjorna jag letade efter till grabbsen:) Charlie ska 1-års fotograferas på onsdag så då måste man juh vara fin,sen tänkte vi såklart också pasta på att ta några syskonkort!! Sen sprang jag in på bokrean,men jag vill ha lite pysselböcker (virk och sy) men det fanns inget på från så då kan det vänta.. :/ på väg från bookia stod det slutrea på scorett,här aldrig hittat något där förut,pga att det är ganska dyra skor..men jag och pappsen gick in och tittade iaf! Jag hittade 2 par skor/200kr paret..2 svarta stövlar utan skaft,köpte 1 par !! Nu kom Richard och sixten hem från handlingen så nu ska jag göra en äggstanning och ställa in dagens middag!!

vasalopps söndag..

2011-03-06 @ 20:52:11

Grabbarna vaknade halv 7 i morse, men i dag var det min sovmorgon..*tack* Grabbarna gick upp och tittade på vasaloppet som startade klockan 08.00!! Grymt att köra 9 mil på skidor, riktigt bra gjort av alla som åkte!!!! Jag vaknade ännu mer förkyld och nästan utan röst, så jag låter som en kraxande kråka eller nåt i den stilen! Vädret var juh bara underbart idag, så jag och Charlie tog en prommis till brorsan, där var också min andra bror =) Där bjöds vi på kaffe och bulle!! Richard och Sixten åkte på hockey, Sixtens första hockeymatch. Han tyckte det var kul och de första han sa var "de gjorde mål!!" När vi kom hem var det dags för matlagning, potatisgratäng, stekt biff som jag lagt i en egen snabbmarinad (tack Annica för receptet) och en egen god sås. Som är super enkel att göra även det receptet har jag fått från Annica =) Det vart super gott!!!

Nu ska jag ta och slå mig ner i soffan och kika på wallander men först ska jag poppa popcorn till filmen! 

Nestlé Frutti smoothie

2011-03-05 @ 22:37:24

Nu buzzar jag...I torsdags morse fick jag sms att jag fick hämta mitt paket från Buzzador!!  Eftersom jag är en buzzador så fick jag nu chansen att testa. Som buzzador så får man ta del av och testa nya produkter,  helt gratis!!
Så just nu testar vi:
 Nestlé Frutti Smoothie mango ananas banan & Nestlé Frutti Smoothie persika banan!!
Grabbarna gillade smoothin supermycket och ville gärna ta en till direkt när det första var slut, haha..=)

Gå med du med vettja 

Tävling!!!!!

2011-03-05 @ 21:37:40

Nu har jag hittat en tävling =) Plastisock,  underbart fina barnkläder...kika in!!!

Jag tävlar hos alltforforaldrar.se/theans om ett valfritt plagg från Plastisock´s senaste kollektion.

En hoodtröja skulle jag vilja ha om jag vann, men det finns så mycket fint!!!!

*Hoppas jag har tur, wish me luck!!!*

plock och städ..

2011-03-04 @ 21:04:32
....Ja det känns inte som man gör något annat än att plocka undan,upp leksaker hela dagarna!! Så fort man har städat är det skitigt igen,suck! Jag VILL HA en städerska!!! Grabbarna somnade sent idag, Charlie somnade och sov och så fort jag skulle lägga ner honom så sätter han sig upp och storgrina!! 6 gånger försökte jag sen kom Richard in och tog över,tack! Så nu sover han i iallafall... jag och sixten var i väg och handlade på bolaget och maxi på em när Richard kommit hem och då hade Charlie i princip grinat hela tiden, så jobbigt! Han är supermammig och han orolig (som att vi ska lämna honom). Han är väl ine i någon period just nu när han "klängig" och mammig...nu ska jag ta fredag kväll med vin och candy!!

hopp!!

2011-03-03 @ 20:40:06
Hopp hopp hopp, det är kul att hoppa :) sötaste!!

badhuset me la familia :)

2011-03-03 @ 20:28:32
En härlig em på badhuset här vi haft idag...inte vår det så mycket folk heller,skönt! Sixten älskar att bada och Charlie plaskade och njöt han med:) fikatime grabbarna mina:)

brödbak...

2011-03-03 @ 12:41:48
Slängde ihop en deg på fm,hade en halv jäst kvar sen vi gjorde pizza häromdagen.. grabbarna sover och jag har packat en liten matsãck som vi ska ha med oss när vi ska åka och bada nu på em.. Richard slutar tidigt så då får vi passa på..men det lär juh inte bara vara vi i badhuset idag eftersom det är sportlov här i vässan... men mysigt ändå :) nu ska jag virka några varv innan det är dags att väcka Sigge! vi hörs!!

fullt upp hela dagen...

2011-03-02 @ 21:18:27
I morse skjutsade vi Richard till jobbet vid 9 för att sedan åka vidare till Carro och Clara:) vi gjorde ett stopp vid Ica för att köpa med oss tulpaner.. vi lekte och pratade,sen bjöd carro oss på chicken nuggets, sås och ris..mums!! Sen klädde vi på oss och gick ut,Charlie somnade direkt och Sixten och Clara somnade efter ett tag! Vi var ute och gick 1,5 h,så härligt och skönt väder!! Riktigt vårigt:) sen fikade vi lite och efter det var det dags att åka och hämta Richard.. sen hem och hämta handlingslappen och vidare till maxi (jag och sixten),hem och laga mat och sen i väg till friskis för skivstång!! Nu sitter jag i soffan och softar med en kopp kaffe,me like!! Dagens fråga: när vi sitter i bilen på väg till maxi säger sixten.. -mamma kan inte du ta ner solen? Haha lilla sötisen!!