fredag it is!!

2011-04-29 @ 21:37:54

....när vi klev upp i morse lyste solen, efter frukost och kaffe kunde dagen börja =) vi var inne och tog det lugnt på fm, jag och grabbarna vilade en stund innan lunhen! Charlie tyckte att det var morgon redan 05.15 i  morse!!!! =((( Så vi alla var trötta! Idag har jag kikat lite på den kungliga vigseln också, så fint och STORT!!!! Efter lunch kom mamma över en stund, vi tog en prommis och visade förskolan som de ska börja på till hösten och lekte lite i lekparken!

Richard har vi inte sett på heeela dagen, han åkte 06.50 för att lämna in bilen, servicelampan lyste så några tusenlappar fattigare blev vi =( Sen kom han hem en sväng och lämnade bilen och tog cykeln till en innebandycup här i vässan där han skulle hjälpa till! Jag och grabarna tog då bilen till ica för att inhandla middag, pommes, korv och räksallad! Nu kom han hem =))

Så nu ska jag ungås lite med min älskade!! I morgon kommer grabbarnas farmor och farfar hit en sväng, sen blir det till att fira sista april ute i Barkarö men fina vänner!!!

KRAM

nytt!!

2011-04-24 @ 22:37:43

Charlie har flyttat in till Sixtens rum så nu sover våra sötnosar tillsammans =) Det går jättebra, de verkar inte störa varandra!!

Sen har vår stora lilla kille varit utan blöja hela dagarna i snart en vecka, han är så duktig och det har nästan inte hänt några olyckor alls!! Men han vill ha blöja på sig varje gång han ska göra nr 2, vi försöker få honom på pottan eller toan men han vill ha blöja! Men det kommer väl, har hört att många barn vill ha blöja på sig när det gör nr 2 men man märker att han tycker det är lite obehagligt för han vill byta på engång när han är klar! Tycker att det är perfekt årstid nu när det är vår och inte så mycket kläder som ska tvättas om det händer en olycka. Tycker det vore skönt om han var blöjfri när han börjar på förskolan till hösten, men jag vill inte stressa honom utan vill han och är såhär duktig så uppmuntras han!!

Nu är det snart godnatt och det är min tur att gå upp i morgon!

lovely day!!!!

2011-04-24 @ 21:57:03

Underbar dag i den varma vårsolen =))) Jag bara älskar det!!!!!
I fm packade vi bilen med vagn, grabbsen och en god picknick och åkte ner till lillåudden (hamnen i v-ås)!! Vi lekte i lekparken, matade änderna, grillade korv och bara strosade omkring vid vattnet!! Det var så varm och skönt, helt underbart att bara vara med familjen!!!!

Vi åkte hem när Charlie vaknat vid 14.30 tiden, tog det lugnt med frukt och en kopp kaffe!! Sen tog vi cyklarna, cykelkärran till Ica för att inhandla kvällsmaten som idag blev hempizza, love it!! Nu ska jag kika vidare på BigBrother!!

Ett måste..

2011-04-23 @ 20:02:34

..vi ska köpa nån av dess solcellslampor till vår balkong, det lutar och 2 rosa eller 2 turkosa!!
nya stooooora Ikea i Västerås!! =)

Sen funderar vi även på att köpa en sparkcykel till Siggebigge och en balanscykel.. finns en sparkcykel på city gross för 199:- och balanscykel finns på biltema! Men den sistnämnda blir nog tills hans 3 års dag! Sen måste vi ner på marknaden när den kommer till vässan och köpa fotbollsställ till våra sporttokiga söner!!! =)))) haha!!

BÄSTA grejen!!!

2011-04-23 @ 19:53:08

Den är såå bra kan verkligen rekomnedera denna hårborttagare!!!!

Hårborttagare Quick Away

bilden är från homeshop  där du även kan köpa den!!!

påååååsk!!!

2011-04-23 @ 19:17:45

19.05 och båda grabbsen sover, så jag och Richard ska ta ett glas rött ute på balkongen!! *lovely*!!! Idag var vi hembjudna till mamsen och pappsen på påskmat, mys och proppmätt blev man också, haha! Saknades gjorde min ena bror med familj (som är på semester i Dubai) och min andra bror som jobbar men annars var alla där till och med min mormor och morfar =)

Jag har varit urusel på att uppdatera bloggen..men jag brukar inte vilja skriva så långa inlägg utan mest lägga in bilder, alla bilder brukar jag ta med min mobil..Men den vill inte, det är nåt fel med minneskortet säger den!! Suck!!!

Veckan som varit: I måndags var vi på djäkneberget med Camilla, Lukas och Collin, vi lekte i lekparken och tittatde på grodor (som parade sig =)) och grillade korv!! Det var så supermysigt!!!! =))))) Annars har öppna förskolorna som vi brukar gå på varit stängda denna vecka men det har varit så fint väder så vi har tagit med oss picknick till lekparkerna och varit ute hela dagarna!!! *åhh vad jag älskar detta väder, såå vart och skönt!!!!*

Ha en mysig lördagskväll/påskafton!!
KRAM

lääänge sen....

2011-04-12 @ 13:06:32

ojoj..över en vecka sen jag skrev sist!

Ja vart ska jag börja.. Vår dator är trasig, suck! Men som tur är har vi underbara vänner som vi har fått låna en bärbar dator ifrån!! Tack väldens bästa J och D!!!!!!

Vi har fått förksoleplats åt grabbsen från 9 augusti, först fick vi vårat 2:hands alternativ, en komunal förskola här i närheten där vi bor. Kändes väl okej men vi vet inte så mycket om den men vi har hört att det ska vara en bra förskola.
Men jag kände ändå att jag ville ringa en privat fsk som också ligger nära oss, trodde inte att vi skulle ha en chans att få där men jag var tvungen att testa, för annars skulle jag ångra mig! Jag ringde chefen på förskolan på måndagen och på onsdag em hade vi fått plats, jihooo!! Det känns jättebra, har hört att det ska vara super av ett par vännen som har haft sina tjejer där och det verkar som det är många som har hört talas om den! Egen kokerska, lagom barngrupper osv..Så det känns toppen att de ska börja på pomperipossa till hösten!!!! Men egentligen vet jag inte så mycket om nån av dessa men det kändes ändå bättre med den sistnämnda fsk i mammahjärtat, varför har jag ingen aning om??!! *konstigt* Så när vi får hem papperna i brevlådan så ska jag ringa så vi får komma och hälsa på =)

Annars är det så härligt nu när våren börja komma =) Vi har varit ute och lekt, gått på öppna förskolan och bara varit! Jag är helt slut om dagarna så jag passar på att vila lite när grabbsen sover men jag hoppas det blir bättre nu när det blir varmare och solen kommer fram oftare.. Lite beror det väl också på att Sixten är inne i 3-års trots nu så allting och då menar jag allting är fel heeeela tiden!!!! Men men det går väl över och då är det väl dags för Charlies trots, haha!!!

Nu sover grabbarna, när det vaknat ska vi gå till öppna föskolan en sväng!
Ha en härlig tisdag!!

*KRAM*