Ny syskonvagn och tuna park var det på schemat idag..

2010-11-26 @ 22:25:04

Nu har vi äntligen köpt en ny/beg syskonvagn från blocket!!! Stackars Richard, har tjatat länge på att jag vill ha en annan vagn än den vi hade!! Vi hade en babytravel -06 som vi köpte på blocket innan Charlie föddes, allt gick så fort eftersom vagnarna är så poppis och vi inte ville betala så mycket. Egentligen var det inte något större fel på den förutom att framhjulen trasslade ihop sig hela tiden och att sätena var svåra att fälla.. Men ändå vi har juh vagnen jämt, vi har sålt enkelvagnen och Sixten går inte på förskolan så jag vill ha en som funkar perfekt!! Så nu hade vi tur och fick en babytravel -10 bara använd ett år, jättefin och ser ut som ny för 2600kr. Sen fick vi även vår gamla såld =)))))))

Så nu är det slut tajat !!!

Eftervagn köpet blev det en sväng på tuna park med lunch och mys med hela lilla familjen, men mest jaga Sixten blev det dock *charmtroll* Sen vart det hem och sälja vagnen och göra hemmagjorda hamburgare och klyftpotatis (vilket sixten och pappa R stod för)

I morgon ska Richard och Sixten baka pepparkakor och sen kommer farmor och farfar hit..

gahhh denna trots!!

2010-11-25 @ 21:34:56

När Charlie äntligen sover då sätter Sixten igång att retas!! Jag blir såååå trött att han orkar skrika bara för att väcka Charlie.. Vad ska man göra vi bor i en tre på 80kvm så var han än är i lägenheten så hörs det mycket, suck.. Jag som inte trodde det fanns någon 2 års trots men men det är väl bara att invänta 3 års trotsen och den lär juh vara värre om man ska tro på vad alla andra säger!

Nu kommer snart pappa R hem från träningen och då blir det äggmacka och kaffe, I like =)

shopping på IKEA =)

2010-11-21 @ 19:36:43

Idag åkte jag och min kära mor till Ikea för att shoppa lite till vårat nya kök och kika lite på julklappar till smågrabbarna.. Vi fick 2500 kr i presentkort för det var en kampanj, 500 kr/ vitvara..

Nu blir det lite fix i köket innan soffhäng =) Richard är och spelar innebandymatch men kommer hem om en timma cirkus och våra små älsklingar sover för fulla muggar =)

noll inlägg!

2010-11-19 @ 22:24:10

Nu var det super länge sen jag skrev... =///
Datorn lever sitt eget liv, vi får se hur länge den håller igång!! Annars håller vi fortfarande på med renovering.. Just nu håller vi på med diskmaskinen, men lite godis och en smirnoff ice så löser det sig nog =)))

Idag var vi hemma hos Jenny och Neo för lusse/pepparkaksbak, supermysig dag!!!!!!!!!!
Annars har vi firat farsdag, pappa R fick en fin mugg med sigge och challe på och så stod det världens bästa pappa, vi älskar dig!!!

Nu ska jag hjälpa pappa R med kök och diskmaskin!
Hörs!!

Myskväll med nära och kära =)

2010-11-12 @ 23:33:35

På fm skjutsade jag och små grabbarna pappa R till skolan och fortsatte själva till öppna för sångstund och lek =) Sen käkade vi plättar där och åkte och hämtade upp pappa R och sen ner till staden.. Vi gick in till panduro och jag köpte grejer till en advenstkalender som jag ska göra och hämtade de bokstäver som saknade till Charlies namn. Sen fortsatte vi till tele2 butiken för förlängning av abonemang och ny telefon, jag tog en HTC desireé och Richard tog en HTC wildfire =))))

Kvällen avslutades med god mat med nära vänner, *Tack* familjen Rydh / Framdahl för en mysig kväll med vin och god mat!!!

Charlie!!!!!! =))

2010-11-11 @ 22:51:27



Älskade unge =)

Snö = Pulka !!

2010-11-11 @ 22:49:13

Härligt väder med världens goaste kille =)

RENOVERING!!!!

2010-11-11 @ 22:15:53

Nu är vi i full gång med renoveringen av köket, det kommer att bli så fint!! =) Jag har inte bloggat på många dagar, har inte haft tid eller ork!

I söndags kom Richards pappa och min pappa hit, jag tog grabbarna och flyttade hem till mor och far och i går flyttade vi hem igen..

Söndag= rivning av kök
Måndag= ännu mera rivning och till återbruket för att slänga grejer.
Tisdag=alla stommar på plats, bänkskivan utsågad för häll och diskho
Onsdag= koppla in vatten, saknades en packning så ingen vatten blev det..
Torsdag= småfix, vatten och kakling

Sen har vi också fått tag på en elektriker!!! Det var inte det lättaste vill jag lova, men på måndag kommar han och kopplar i allt så tills dess blir det micromat..



Gamla köket



Fixar till det nya



Ett litet smakprov på kaklet =)

Kalas!!

2010-11-06 @ 22:01:25

Idag har vi varit på kalas, grabbarnas kusin Axel fyllde 11 år idag, Hurra Hurra!!! Pappa R har spelat innebandy cup hela dagen. De vann sina matcher idag så i morgon blir det innebandy igen. Får se vad jag och små grabbarna hittar på i morgon..

Kalasfina grabbar!!!!

 

 

Vink Vink mamma!!


Nu film sen godnatt!!!!

hmm??

2010-11-03 @ 23:19:56

Har sökt runt efter gratis bloggmallar men nu ger jag upp, orkar inte leta mera... Kikade in på en kompis blogg och hon hade tagit en ny mall från snyggareblogg.se så jag tog en därifrån jag med. Får se om jag hittat någon bättre i framtiden.

Idag har vi varit på öppna med Annica, Alvin och Theo*mys* så i morron blir det en sväng till rönnby för öppna och lek med grabbarna Kvist =)

Nu godnatt!!

Välkommen!!

2010-11-02 @ 22:20:50

Igår föddes Sixten och Charlies lilla kusin, en liten flicka =)
Grattis Moa, Lisa & Maja till eran lillasyster!!
Johan och Annelie till eran dotter!!

Idag har vi inte gjort nåt spec, tog en sväng till stan inna pappa R skulle till skolan. Gick in på panduro och beställde bokstäver till C, och skulle köpa lite annat men det var slut och kommer i morgon. Sen kikade vi på lite mobiler också, vi får förlänga våra abonemang nu...!! Sen blev det spinning för min del =) Till middag hade pappa R lagat stuvade makaroner och korv..

Idag orkade vi inte skriva ihop några stommar till köket, vi skruvade 2 igår och packade upp kyl och frys! Så nu har vi så mycket plats i frysen att man inte vet hur man ska packa =)))




Tänk vad roligt man kan ha med soppåsar, en löpbana att spinga på..