dåligt!!

2011-05-25 @ 20:56:12

..har blivit sååå grymt dålig på att blogga, har ingen lust! Tycker det är så drygt att jag inte lägga upp bilder från mobilen, bara så där!

I lördags hade vi möhippa för Bästa Lisa!! Det var en jättetrevlig dag och kväll!! Tack alla tjejor och LISA!!

Idag har vi ÄNTLIGEN fått tillbaka bilen, efter 3 ve!! =))
Annars har vi bakat, varit på pinglan och bara varit! I morgon blir det vallby med Camilla, Lucas & Collin, Caroline & Clara!! Öppna förskolan skulle dit, så det blir picknick och sångstund bland djuren =) Om inte det inte ösregnar ute!! På em ska jag och grabbsen åka till Ulrika & kidsen för fika och lek!! Så kul! Det var så länge sen vi sågs, vi sågs nästan alltid på pinglan varje onsdag. Men sen när hon börjat jobba och hennes små börjar på fsk så blir det inte så mycket öppna.. =/ Och snart eller snart, men efter sommaren är det juh jag som ska börja jobba..mycket blandade känslor efter 1 år och 8 månader hemma med våra små!!!!!!!!!!! *Kärlek i massor*

Nu ska jag ta och gå och göra pastarätt till min älskade man som är påväg hem från träningen! Sen blire Greys!!!!!

måndag kväll!!

2011-05-16 @ 20:15:22

Grabbsen sover...skönt!!
Sixten är så trotsig nu så jag håller på att bli tokig!! Allt är fel hela tiden och han skriker, bråkar med brorsan och bara gör massa tok!! Dessa skrik är det värsta jag vet..och det vet Sixten också, så därför är det såklart mycket roligare att skrika hela tiden då!!

Ja annars tar vi dagen som den kommer, pickning i solen (om den lyser förstås), utelek, innelek osv.. Vi har fortfarande inte någon bil, så det blir inte så långa utflykter. I morgon är det 2 ve sen den slutatde att fungera, lite låst blir jag utan bil.. fast jag inte använder den så ofta ändå!

 I tordags var i och hälsade på pomperipossa (grabbsens förskola) kändes jättebra! Det kom personal efter personal som vi kände, lite skoj =) Kidsen sprang in på gården och började leka på engång =) Sen har jag varit och hälsat på mitt jobb, en ny förskola med 3-5 åringar. Det var trevligt att träffa dem jag ska jobba med, de verkar jättebra och trevliga!! =)

Idag kom mamma hit och putsade alla fönster, Tack!! Jag och Sixten bakade bröd, foccacia..mm så smarrigt! Till middag blev det spaghetti och köttfärssås. Innan maten tog jag mig en löprunda i skogen =) !! Kändes ganska idag!! Lite av köttfärssåsen ska jag använda till piroger som jag ska göra i morgon tror jag! Måste få lite nytt till picknink, vi kan juh inte alltid äta pannkakor el pastasallader!

Nu blir det kaffeladdning i väntan på att min stora kärlek ska komma hem från träningen och lite soffhäng till "en unge i minuten" (sista programmet) och "big brother"!!

KRAM

tråkigt!!!!

2011-05-07 @ 12:32:23
... i tisdags dog bilen! Den är helt död :( jag och min pappa bogserade den till verkstaden i torsdags morse. När killen som jobbade där öppnade huven och tittade ner sa han : det här ser ut att bli dyrt,motorhaveri! Det är inte sant.... men de skulle göra en felsökning i början på nästa vecka,så då får vi bryta ihop! Bara att hoppas att vad det än är att vi får ut det på försäkringen annars får vi nog hoppa över semestern.. suck! Bilen är en 06 och vi här bara haft sem i 1,5 år, den har varit super sen händer förmodligen det dyraste som kan hända! Så nu känner maN sig lite låst,hade velat åkt på kosläpp idag (fanns ett ställe där man inte behövde förboka) hade inte en aning att mM tvungen att boka på arla.se för förra året var vi och tittade utan att boka. Så nästa år ska vi boka i tid! Richard är och tränar tjejerna idag så jag och grabbarna har varit ute i fm. Nu sover Charlie och jag och sixten sitter och myser i soffan. Kl 14 slutar Richard och kl 15 ska vi fira brorsan som fyllt 40..nu sover sixten också så nu ska jag stryka en tröja som jag ska ha på mig tror jag och plocka fram grabbarnas kläder!