Vad har vi gjort idag?

2010-10-28 @ 20:20:49

I fm tog vi på oss regnkläder och gick ut, det regnade inte med det var blött ute! Charlie somnade efter en stund, både på gott och ont. Sover han inte på fm så sover charlie och sixten samtidigt och det är skönt med liten egentid! Men jag lyckades få Charlie att sova så han och Sixten sov iaf en halvtimme samtidigt innan det var dags att väcka Sixten..Vilade faktisk en liten stund jag också =) Har fått stoppa i nappen ett antal gånger i natt!!

När grabbarna vaknat klädde vi på oss och tog vagnen till öppna förskolan, för sångstund, fika och lek! Sixten fick vara utan blöja på öppna och det gick jättebra, men det var inte så jättelång stund, för de hara bara öppet från 14-16 men än då!! *så duktig!!* Sen kom pappa R med bilen och vi åkte till bauhaus för att titta på bänkskiva till köket, eftersom IKEA´s var för kort och det skulle bli skarvar överallt!! Inte snyggt... annars var vi tvugna att måttbeställa och det skulle ta 4-5 veckor och så länge kan vi inte vänta! Men de hade iaf sånn bänkskiva på bauhaus som vi vill ha, så det löser sig!! Jihooo...

Sen var det bara hem och laga mat, korv och makaroner till de små. Fläsk och stuvad blomkål till oss =) mm gott var det och Det BÄSTA var att Charlie inte grinade sig igenom hela måltiden utan åt och var nöjd! Så var det sist han åt hemlagad mat!! Vi håller våra tummar och hoppas att det är burkmat som är felet och det är därför att är så ledsen varje måltid förutom vällingen, och att det blir bättre med egengjord mat!!

Nu sover grabbarna och pappa R är och tränar till ca 22 så jag ska slappa i soffan framför Robinsson!!





Bilder från dagen..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback